Gyere te is!

Érdekes, izgalmas témák, kreatív ötletek, naprakész felkészültség, fantasztikus alapanyagok. Ezt mondhatod majd el:

"Egy véletlen folytán találtam rá a tanfolyamra és a legjobb döntés volt elmenni szappanra is és kencére is. Nemcsak hogy imádom a remekműveinket, de megismertem egy pozitiv energiát árasztó csodás Szemelyiséget, akiböl árad a munkája iránti szenvedély. Csak így tovább,még nagyon sokáig!"
Dominika Nebehaj - Németország


"DRÁGA VIKI HA LEHETNE 10 CSILLAGOT ADNI AZT ADNÉK ,KÖSZÖNÖM A TEGNAPI TANFOLYAMOT NAGYON TETSZETT,FANTASZTIKUS EMBER ÉS TANÁR VAGY ÖRÜLÖK,HOGY MEG ISMERHETTELEK NAGYON JÓ AMIT CSINÁLSZ CSAK ÍGY TOVÁBB MÁR VÁROM A KÖVETKEZŐ TANFOLYAMOT!"
KIRÁLY DIA - BUDAPEST


"Köszönöm szépen Viki, a KenceKonyha tanfolyam fantasztikus receptjeit, nagyon jól beváltak, mosolyog a bőröm, mióta a krémeidet használom!"
Fábián Réka


"Kedves Viki!
köszönöm , hogy ilyen önzetlenül és szeretettel adtad át tudásod a tanfolyamon, amelyet szívből ajánlok ismerőseimnek, idősnek, fiatalnak, nőnek, férfinek egyaránt. Nagyon sok hasznos dolgot tanultam, amit át tudok adni szeretteimnek. Köszönöm még egyszer a tartalmas délelőttöt. és nagyon várom a folytatást!"
Révész Kati


"Köszönöm a felejthetetlen élményt, a sok csodás kencét és a tudást amit megosztottál velünk. Már alig várom, hogy újra ott legyek."
Köszönöm ♥ Nagy Ilona Lina


"5 csillag Az egyik legjobb dolog az életemben, hogy a kencekonyha tanfolyamaira járhattam. Nagyon sok energiával töltött fel és sokkal boldogabb vagyok azóta. Kellemes, barátságos légkörben kiváló kozmetikumokat és szappanokat készítettük, amiket azóta is boldogan használok. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
Magyar Helga - Tatabánya


“Kedves Viki! Köszönöm a remek délutánt, nagyon jól éreztem magam, sok hasznos dolgot tanultam amit igyekszem a környezetemnek átadni! Kevés olyan emberrel találkoztam aki ilyen önzetlen módon adja át a tudását és a tapasztalatait. Ebben a mai rohanó gyarló világban ez a képesség és szándék kiveszett az emberekből! Várom a következő tanfolyamon a találkozást”
üdvözlettel: Gyovai Éva, 2013.08.15.


Kedves Viki, elmondhatatlanul jól éreztem magam a tanfolyamon. Végre egy olyan lelkes és elhivatott ember a szakmája iránt, mint jómagam! Nagyon szimpatikus amit és ahogyan csinálod. Jövök a következő tanfolyamra is!
Üdvözlettel: Nádasdi Krisztina kozmetikus - Budapest, 2013.10.09.


Kicsit késve érkeztem, ám annál nagyobb élményt nyújtott a kezdő kence tanfolyamod.
Megfordultam már egy-két ilyen tanfolyamon, de a legprofibb, és a szakmája iránt legelkötelezettebb oktatóhoz volt szerencsém.
Köszönöm mind a láthatatlanul is mindig jelenlévő, a jó időben segítő, ám a tanoncokat kibontakozni hagyó irányításodat is.
További sok sikert kívánva, várom a következő tanfolyamokat veled!
Kisvárdai Zsuzsanna - Szombathely
2013.10.21.


Drága Viki, pont 2 hónapja, hogy ismerlek tisztellek szeretlek. tanítványból kreatív kencés lettem, közben barát! Ha Te közben nem úgy, akkor én ma nem így! örök hála érte.... Nagyon élvezem mindkettőt! A szappankészítést és a kence készítést is. Mindenkinek ajánlom mindkettő elsajátítását! Igen nagy örömömet lelem bennük!
Tóth Andrea kozmetikus - Budapest
2013. 10.22.


Viki, a tanfolyamod olyan inspiráló energiával teli és olyan kellemes hangulatú,hogy az ember beleszeret a kencézésbe vagy a szappanozásba!:-) Utána abba se lehet hagyni: szabályosan az éltem részévé vált, mint a lélegzet vétel:-)
Kocsis Ildikó - Budapest
2013.11.05.

Köszöntelek a L'AMIA NATURA oktató központban

Gáspár Viki aromaterapeuta vagyok, a natúrkozmetikum és szappan készítő tanfolyamok vezetője és a L'AMIA NATURA tulajdonosa. Több mint egy évtizede foglalkozom az arcok szépítésével és a szépség szakmával. Évek óta készítek különféle kozmetikumokat, melyeket a kozmetikus, aromaterapeuta, masszőr és természetgyógyász szakemberek is előszeretettel használnak munkájuk során. Ez vezetett arra, hogy még szélesebb körben vigyem közelebb az emberekhez a natúr kozmetikumok készítését és használatát. A tanfolyamokon és a saját fejlesztésű kozmetikumaimban is felhasznált alapanyagokat a Föld legkülönbözőbb pontjairól szerezzük be. Összetevőink gondos válogatást követően kerülnek felhasználásra, melyek teljes egészében vegyszerektől, szintetikus és mérgező anyagoktól mentesek. Annak érdekében, hogy termékeink és alapanyagaink átöleljék az adott növény teljes vitamin-és ásványi anyag tartalmát és ezáltal a lehető leghatékonyabb kozmetikumokat tudjuk készíteni, hidegen sajtoló technológiával előállított növényi olajokat, valamint tartósítószer mentes aromavizeket és 100 % tiszta, terápiás minőségű illóolajokat, növényi kivonatokat használunk. Ezen folyamatoknak köszönhetően az élő, szerves anyagok jelentős gyógyhatással rendelkeznek, így kiemelt eredményeket lehet használatukkal elérni a különböző bőrproblémák kezelése terén. Széles termékpalettánk lehetővé teszi a tökéletesen személyre szabott kezelésmenetet, legyen szó bőrápolásról vagy bőrgyógyításról egyaránt. Hiszünk a fenntarthatóságban, így olyan gazdaságokból szerezzük be alapanyagainkat, melyek bio- illetve organikus tanúsítvánnyal rendelkeznek, valamint hiszünk az úgynevezett „fair trade”, azaz becsületes kereskedelemben, mely biztosítja a harmonikus körforgást termelő és felhasználó között.

 

A TANFOLYAMOK JELENLEG SZÜNETELNEK !

A Kencekonyhában betekintést nyersz a natúrkozmetikumok, kézműves szappanok, házi kence készítés titkaiba.

Biztosan hallottál már róla, hogy a boltokban kapható kozmetikumokban sok káros anyag található: Kémiai tartósítószerek, kőolaj származékok, méreganyagok...

Elszomorító és döbbenetes, hogy a  "jónevű"  kozmetikai termékek árának valójában legalább 30%-a reklám, 2%-a tégely, és csupán 0.1 %-a a hatóanyag.

Miért költenél ilyen (ártalmas) krémekre, ha te saját magad is el tudod készíteni a 100% hatóanyag tartalmú természetes kozmetikumaidat?

Több mint tíz éves szakmai tapasztalataimat építettem bele a natúr kozmetikumok és szappankészítő tanfolyamok anyagába, mindemellett 2016 év elején L'AMIA NATURA néven piacra került saját fejlesztésű szappan és natúrkozmetikai termékcsaládom.

Ezen szakmai tapasztalataim alapján, biztos lehetsz abban, hogy kiváló receptúrák alapján dolgozunk a KenceKonyhában.

Hiába tökéletes a kozmetikum kémiailag…

  • Ha NEM tud FELSZÍVÓDNI a bőrödben.
  • Ha nem a TE BŐRTÍPUSODNAK megfelelő
  • Ha nem TUD BEJUTNI a HATÓANYAG a bőröd mélyebb rétegeibe
  • Ha az egyes HATÓANYAGOK  nem támogatják EGYMÁS FELSZÍVÓDÁSÁT

Jól ismerem azt, hogy az egyes bőrtípusok, bőrproblémák milyen természetes hatóanyagokat kívánnak.

A tanfolyamokon  Te is megtanulhatod, hogy:

  • a saját bőrödet mivel tudod a leghatékonyabban,
  • káros anyagoktól mentesen, 
  • egészségesen ápolni,
  • esetleges bőrproblémáid tüneteit kezelni,
  • a bőröd öregedési folyamatát lassítani
  • …és egészséges, szép bőrfelszínt elérni 100%-ban természetes alapanyagokból.

A tanfolyamok tananyagát úgy állítottam össze, hogy tökéletes tudásra tegyél szert a kozmetikum és szappankészítés alapjairól.
Fontosnak tartom a tartalmas és minél több, valamint közérthető és alapos ismeret átadását egy - egy tanfolyamon, valamint hogy a tanfolyam résztvevői maximális figyelmet kapjanak. A tanfolyamok  létszáma emiatt nem haladja meg a 10-12 főt.

Miután megtanultad, hogy kell elkészíteni pl. egy  természetes kozmetikumot vagy szappant , később kedvedre változtathatsz a receptjeiden, így mindig friss és változatos kozmetikumaid , szappanjaid lesznek. A tanfolyamokon  L'AMIA NATURA  termékek 100 %-ban természetes, növényi eredetű és ellenőrzött gazdálkodásból származó alapanyagait használjuk !

Tarts velem! Nézd meg a kencetanfolyam és a szappan tanfolyam részleteit is és tanuld meg, hogy milyen tápláló olajokkal és hatóanyagokkal tudsz a saját bőrödnek megfelelő kozmetikumokat készíteni!

Kis csoportos keretek között a L'AMIA NATURA természetes és bőrbarát alapanyagaival dolgozunk a tanfolyamokon. Kozmetikumaink, bőrproblémák természetes kezelésére és  terápiás célra  is alkalmasak.

Jelentkezz a tanfolyamokra!
Próbáld ki saját kreativitásodat a szappan- és kencekészítésben, és használj  egészséges, natúr kozmetikumokat!

Várlak sok szeretettel!

Gáspár Viki

aromaterapeuta

Tovább a kencetanfolyam oldalára >>>
Tovább a szappankészítés tanfolyam oldalára >>>