Gyere te is!

Érdekes, izgalmas témák, kreatív ötletek, naprakész felkészültség, fantasztikus alapanyagok. Ezt mondhatod majd el:

"Egy véletlen folytán találtam rá a tanfolyamra és a legjobb döntés volt elmenni szappanra is és kencére is. Nemcsak hogy imádom a remekműveinket, de megismertem egy pozitiv energiát árasztó csodás Szemelyiséget, akiböl árad a munkája iránti szenvedély. Csak így tovább,még nagyon sokáig!"
Dominika Nebehaj - Németország


"DRÁGA VIKI HA LEHETNE 10 CSILLAGOT ADNI AZT ADNÉK ,KÖSZÖNÖM A TEGNAPI TANFOLYAMOT NAGYON TETSZETT,FANTASZTIKUS EMBER ÉS TANÁR VAGY ÖRÜLÖK,HOGY MEG ISMERHETTELEK NAGYON JÓ AMIT CSINÁLSZ CSAK ÍGY TOVÁBB MÁR VÁROM A KÖVETKEZŐ TANFOLYAMOT!"
KIRÁLY DIA - BUDAPEST


"Köszönöm szépen Viki, a KenceKonyha tanfolyam fantasztikus receptjeit, nagyon jól beváltak, mosolyog a bőröm, mióta a krémeidet használom!"
Fábián Réka


"Kedves Viki!
köszönöm , hogy ilyen önzetlenül és szeretettel adtad át tudásod a tanfolyamon, amelyet szívből ajánlok ismerőseimnek, idősnek, fiatalnak, nőnek, férfinek egyaránt. Nagyon sok hasznos dolgot tanultam, amit át tudok adni szeretteimnek. Köszönöm még egyszer a tartalmas délelőttöt. és nagyon várom a folytatást!"
Révész Kati


"Köszönöm a felejthetetlen élményt, a sok csodás kencét és a tudást amit megosztottál velünk. Már alig várom, hogy újra ott legyek."
Köszönöm ♥ Nagy Ilona Lina


"5 csillag Az egyik legjobb dolog az életemben, hogy a kencekonyha tanfolyamaira járhattam. Nagyon sok energiával töltött fel és sokkal boldogabb vagyok azóta. Kellemes, barátságos légkörben kiváló kozmetikumokat és szappanokat készítettük, amiket azóta is boldogan használok. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
Magyar Helga - Tatabánya


“Kedves Viki! Köszönöm a remek délutánt, nagyon jól éreztem magam, sok hasznos dolgot tanultam amit igyekszem a környezetemnek átadni! Kevés olyan emberrel találkoztam aki ilyen önzetlen módon adja át a tudását és a tapasztalatait. Ebben a mai rohanó gyarló világban ez a képesség és szándék kiveszett az emberekből! Várom a következő tanfolyamon a találkozást”
üdvözlettel: Gyovai Éva, 2013.08.15.


Kedves Viki, elmondhatatlanul jól éreztem magam a tanfolyamon. Végre egy olyan lelkes és elhivatott ember a szakmája iránt, mint jómagam! Nagyon szimpatikus amit és ahogyan csinálod. Jövök a következő tanfolyamra is!
Üdvözlettel: Nádasdi Krisztina kozmetikus - Budapest, 2013.10.09.


Kicsit késve érkeztem, ám annál nagyobb élményt nyújtott a kezdő kence tanfolyamod.
Megfordultam már egy-két ilyen tanfolyamon, de a legprofibb, és a szakmája iránt legelkötelezettebb oktatóhoz volt szerencsém.
Köszönöm mind a láthatatlanul is mindig jelenlévő, a jó időben segítő, ám a tanoncokat kibontakozni hagyó irányításodat is.
További sok sikert kívánva, várom a következő tanfolyamokat veled!
Kisvárdai Zsuzsanna - Szombathely
2013.10.21.


Drága Viki, pont 2 hónapja, hogy ismerlek tisztellek szeretlek. tanítványból kreatív kencés lettem, közben barát! Ha Te közben nem úgy, akkor én ma nem így! örök hála érte.... Nagyon élvezem mindkettőt! A szappankészítést és a kence készítést is. Mindenkinek ajánlom mindkettő elsajátítását! Igen nagy örömömet lelem bennük!
Tóth Andrea kozmetikus - Budapest
2013. 10.22.


Viki, a tanfolyamod olyan inspiráló energiával teli és olyan kellemes hangulatú,hogy az ember beleszeret a kencézésbe vagy a szappanozásba!:-) Utána abba se lehet hagyni: szabályosan az éltem részévé vált, mint a lélegzet vétel:-)
Kocsis Ildikó - Budapest
2013.11.05.

Kence tanfolyam

 

A TANFOLYAMOK JELENLEG SZÜNETELNEK !

 Magyarország egyetlen saját fejlesztésű,

magyar natúrkozmetikai termékcsaláddal rendelkező,

kozmetikum és szappan készítő oktatásokat folytató vállalkozása.

A tanfolyamokon készített kozmetikumok minősége és receptúráinak összetétele, majd 20 éves megalapozott  tudáson és szakmai hitelességen alapszik. A Kencekonyha tanfolyamain használt alapanyagok a saját fejlesztésű L'AMIA NATURA 100 % tiszta, natúrkozmetikai termékekben már bizonyítottak. Nézd meg a webáruházban a L'AMIA NATURA termékeket és alapanyagokat, amikből a tanfolyamokon is dolgozunk.

www.lamianaturashop.com

 

 

A kence tanfolyam megtanít arra, hogy személyre szabott  természetes kozmetikumokat készíthess

 

 

 Miért neked valók a természetes kozmetikumok és melyek az előnyeik?

  • Mert személyre szabottan, saját bőrödnek megfelelően készítheted el azokat.
  • Mert így pontosan tudod, milyen alapanyagokat, hatóanyagokat tartalmaznak, így megtanulsz különböző bőrproblémákra is kozmetikumokat készíteni.
  • Mert teljesen bőrbarátok, nem tartalmaznak káros, szintetikus és mérgező anyagokat , ezért bátran használhatod őket.
  • Mert 100%-os natúr kozmetikumok
  • Luxus minőségű kencéket készíthetsz, miután megismered az alapanyagok tulajdonságait
  • bármikor kedved szerint változtathatod a recepteket magad,  illetve családod, barátaid számára.

Nem mindegy, hogy milyen mértékben képes felszívódni a hatóanyag a bőrödben és nagyon fontos, hogy teljességgel a saját bőrtípusodnak megfelelő legyen, hogy egyáltalán ne tartalmazzon a szervezetedre és a bőrödre nézve  káros anyagokat, valamint az, hogy kezelni tudd az esetleges bőrproblémáid tüneteit.

 

 

Kedves Érdeklődő

A L'AMIA NATURA 

natúrkozmetikum készítő képzést

azoknak ajánlom, akik a hobby tanfolyamok helyett mélyreható és széleskörű tudást szeretnének magukénak tudni a natúrkozmetikumok készítése terén, melyet később hatékonyan és önállóan tudnak majd alkalmazni mindennapi életük során maguk, családjuk és környezetük számára.

 

A 3  alkalomból álló tanfolyamsorozat elvégzését követően lehetőség van a megszerzett tudás igazolására egy záróvizsga keretén belül.

A sikeres vizsgát teljesítő hallgatók részére átadásra kerül  A L'AMIA NATURA natúrkozmetikum készítő tanfolyam elvégzését igazoló, névre szóló oklevél.

Ennek megfelelően a képzések kizárólag kis létszámmal kerülnek megrendezésre, a jelentkezéseket a jelentkezések sorrendjében regisztráljuk.

Vizsgatételre azok a hallgatók jogosultak, akik mind a 3  tanfolyamot elvégezték.

 

KEZDŐ KENCE TANFOLYAM 
 

A kezdőknek szóló kozmetikum készítő tanfolyamon átfogó ismeretet kapsz a megfelelő bőrápolásról, a hatóanyagok bőrbe jutásáról és felszívódásáról, ami azért fontos, mert mindenkinek személyre szabott, a saját bőrére megfelelő kozmetikumokat készítünk.

Megtanulod a natúrkozmetikum készítés  technikai alapjait, megismered a natúrkozmetikai  alapanyagokat, azok fajtáit,  a kozmetikumtípusokat és az alapeljárásokat. Megtanulod hogy tudod a bőrnek a leghatékonyabb ápolást nyújtani és a bőrproblémákat kezelni.

A tanfolyamon megtanulsz elkészíteni magadnak arckrémet, testápolót, arclemosó tejet és készítünk egy nagyon finom ajakápolót is.

A tanfolyam végén hazaviheted a számodra összeállított receptúrákat és az  általad elkészített személyre szabott natúr kozmetikumaidat.

A tanfolyam ára: 18.000 ft
A tanfolyam létszáma: max: 10 fő
A tanfolyam időtartama: 4 óra

A tanfolyam ára tartalmazza az oktatást , a tananyagot  és a felhasznált alapanyagokat is. A tanfolyam díját a jelentkezés után majd a  helyszínen kell kifizetni.

A pontos időpontokért kattints ide...


Pipere tanfolyam

Ezen a tanfolyamon pipere és további szépségápolási szereteket készítünk. Ha szeretnél megtanulni természetes sampon, balzsamot és naptejet készíteni, ezt a tanfolyamot semmiképp ne hagyd ki. Készítünk zsíros illetve száraz hajra való sampont is és természetesen hozzá hajápoló balzsamot is, valamint fogkrémet és természetes naptejet, amit a gyerekek számára is tudsz majd használni.

A tanfolyam végén hazaviheted a számodra összeállított receptúrákat és az  általad elkészített natúr kozmetikumaidat.

A tanfolyam ára : 18.000 ft
A tanfolyam létszáma: max: 10 fő
A tanfolyam időtartama : 4 óra

A tanfolyam ára tartalmazza az oktatást , a tananyagot  és a felhasznált alapanyagokat is. A tanfolyam díját a jelentkezés után majd a  helyszínen kell kifizetni.

A pontos időpontokért kattints ide...

 

 

GYÓGYÍTÓ NÖVÉNYEK, GYÓGYHATÁSÚ KÉSZÍTMÉNYEK 

Ezen a tanfolyamon megtanulod a növényi olajok, növényi kivonatok és természetes illóolajok gyógyító tulajdonságait, valamint a felhasználásuk által kiváltott gyógyhatásaikat.

Elsajátítod  hogyan használd készítményeidben a különböző megbetegedésekre illetve problémákra a gyógyhatású alapanyagokat, hogyan és miből készíts  fejfájásra, izom illetve reumatikus fájdalmakra való lazító- nyugtató krémet, ekcémára és bőrbetegségekre való krémet, csípésekre - gyulladásokra való balzsamokat.

A tanfolyam tematikája :

- természetes alapanyagok gyógyító tulajdonságai
- növényi kivonatok gyógyhatásai
- növényi olajok gyógyhatásai
- természetes illóolajok
- receptúrák tervezése

A tanfolyam ára : 18.000 ft
A tanfolyam létszáma: max: 10 fő
A tanfolyam időtartama kb. 4 óra

A tanfolyam ára tartalmazza az oktatást, a tananyagot és a felhasznált alapanyagokat is. A tanfolyam díját a jelentkezés után majd a helyszínen kell kifizetni.

A pontos időpontokért kattints ide...

 

HATÓANYAG SZEMINÁRIUM

A hatóanyag szemináriumra azokat a hallgatókat várjuk, akik a tavalyi évben végezték el a kozmetikum készítő tanfolyamokat és már csak  ez a tanfolyam maradt hátra.

Mivel idén ez az egy alkalom lesz megtartva, kérjük a jelentkezéseket minél előbb leadni. A regisztrációkat a jelentkezések sorrendjében tudjuk fogadni.

A tanfolyam ára : 18.000 ft
A tanfolyam létszáma: max: 10 fő
A tanfolyam időtartama : kb. 4 óra

A pontos időpontokért kattints ide...

 

BABAKOZMETIKUM KÉSZÍTŐ TANFOLYAM

Sajnos tudjuk, hogy a gyermek és babaápoló szerek szinte mindegyike nagy mennyiségben tartalmaz szintetikus és káros anyagokat, pedig minden babaápoló szert el lehet készíteni 100 % -ban természetes alapanyagokból. Ráadásul, a természetes összetevők tökéletesen ápolják és táplálják a babák és kisgyermekek bőrét.

A babakozmetikumkészítő tanfolyamon illatos virágvizeket és terápiás minőségű illóolajakat, hidegensajtolt növényi olajakat és vajakat, kizárólag természetes alapanyagokat használunk a baba és kisgyermek fürdetők, samponok, popsikrémek ..stb...elkészítéséhez.
Beszélünk a gyermekbetegségek természetes gyógymódjairól, a gyermekkori ekcémáról és bőrbetegségekről, az alvászavarok kezeléséről és sok olyan anyukát és kisgyermeket érintő problémáról amit a természetes alapanyagok és az aromaterápia segítségével kezelni lehet.

A tanfolyam ára tartalmazza az oktatást, a tananyagot és a felhasznált alapanyagokat is. A tanfolyam díját a jelentkezés után a helyszínen kell majd kifizetni.

A tanfolyam ára : 18.000 ft
A tanfolyam létszáma: max: 10 fő
A tanfolyam időtartama : kb. 4 óra

A pontos időpontokért kattints ide...

 

 

 

 

ILLATOK - AROMÁK TANFOLYAM

Erre a tanfolyamra mindenkit szeretettel várunk aki szívesen megtanulna a szintetikus parfümök helyett tiszta illóolajokból álló illatokat készíteni

A szintetikus illatok, parfümök , illatanyagok azon kívül hogy nem egészségesek a szervezetre és a bőrre  nézve, sok embernek okoznak allergiás reakciókat, vagy különböző kiütéseket, viszketést. Ezért ezen a tanfolyamon a fő szerepet az aromaterápia és a 100 % tiszta illóolajok, aromavizek veszik át . Megtanulod hogy használd az aromaterápiás illóolajokat , - mert a  kozmetikumok illatosításának komoly szerepe van nemcsak a testre hanem a lélekre is- hogy hogy állíts össze harmónikus illatkombinációkat attól függően hogy milyen célra szeretnéd a kozmetikumaidban  felhasználni őket.

Ezen a tanfolyamon készítünk : parfümkrémet, parfümolajat, illatos  hidratáló krémtusfürdőt,  illatos bőrápoló  fürdősót,  fürdőolajat, .... , amik akár kiváló ajándékok lehetnek szeretteid számára is.

A tanfolyamon készített kozmetikumokat, illatszereket és receptúrákat  mind hazaviheted.

A tanfolyam ára : 18.000 ft
A tanfolyam létszáma: max: 10-12 fő
A tanfolyam időtartama : kb. 4 óra

A tanfolyam ára tartalmazza az oktatást , a tananyagot és a felhasznált alapanyagokat is.A tanfolyam díját a jelentkezés után  majd a helyszínen kell kifizetni.
 A tanfolyamokon való részvétel  teljes összeg befizetésével történik.

A pontos időpontokért kattints ide...  

 

Mi történik a jelentkezésed után?

1, A jelentkezéseddel megadod az adataidat.
2, E-mailben visszaigazolást küldünk a jelentkezésedről.
3, A tanfolyam árát készpénzben, a helyszínen tudod rendezni.

A tanfolyam csak befizetett tanfolyami díjjal kezdődhet.

időpontok