Gyere te is!

Érdekes, izgalmas témák, kreatív ötletek, naprakész felkészültség, fantasztikus alapanyagok. Ezt mondhatod majd el:

"Egy véletlen folytán találtam rá a tanfolyamra és a legjobb döntés volt elmenni szappanra is és kencére is. Nemcsak hogy imádom a remekműveinket, de megismertem egy pozitiv energiát árasztó csodás Szemelyiséget, akiböl árad a munkája iránti szenvedély. Csak így tovább,még nagyon sokáig!"
Dominika Nebehaj - Németország


"DRÁGA VIKI HA LEHETNE 10 CSILLAGOT ADNI AZT ADNÉK ,KÖSZÖNÖM A TEGNAPI TANFOLYAMOT NAGYON TETSZETT,FANTASZTIKUS EMBER ÉS TANÁR VAGY ÖRÜLÖK,HOGY MEG ISMERHETTELEK NAGYON JÓ AMIT CSINÁLSZ CSAK ÍGY TOVÁBB MÁR VÁROM A KÖVETKEZŐ TANFOLYAMOT!"
KIRÁLY DIA - BUDAPEST


"Köszönöm szépen Viki, a KenceKonyha tanfolyam fantasztikus receptjeit, nagyon jól beváltak, mosolyog a bőröm, mióta a krémeidet használom!"
Fábián Réka


"Kedves Viki!
köszönöm , hogy ilyen önzetlenül és szeretettel adtad át tudásod a tanfolyamon, amelyet szívből ajánlok ismerőseimnek, idősnek, fiatalnak, nőnek, férfinek egyaránt. Nagyon sok hasznos dolgot tanultam, amit át tudok adni szeretteimnek. Köszönöm még egyszer a tartalmas délelőttöt. és nagyon várom a folytatást!"
Révész Kati


"Köszönöm a felejthetetlen élményt, a sok csodás kencét és a tudást amit megosztottál velünk. Már alig várom, hogy újra ott legyek."
Köszönöm ♥ Nagy Ilona Lina


"5 csillag Az egyik legjobb dolog az életemben, hogy a kencekonyha tanfolyamaira járhattam. Nagyon sok energiával töltött fel és sokkal boldogabb vagyok azóta. Kellemes, barátságos légkörben kiváló kozmetikumokat és szappanokat készítettük, amiket azóta is boldogan használok. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
Magyar Helga - Tatabánya


“Kedves Viki! Köszönöm a remek délutánt, nagyon jól éreztem magam, sok hasznos dolgot tanultam amit igyekszem a környezetemnek átadni! Kevés olyan emberrel találkoztam aki ilyen önzetlen módon adja át a tudását és a tapasztalatait. Ebben a mai rohanó gyarló világban ez a képesség és szándék kiveszett az emberekből! Várom a következő tanfolyamon a találkozást”
üdvözlettel: Gyovai Éva, 2013.08.15.


Kedves Viki, elmondhatatlanul jól éreztem magam a tanfolyamon. Végre egy olyan lelkes és elhivatott ember a szakmája iránt, mint jómagam! Nagyon szimpatikus amit és ahogyan csinálod. Jövök a következő tanfolyamra is!
Üdvözlettel: Nádasdi Krisztina kozmetikus - Budapest, 2013.10.09.


Kicsit késve érkeztem, ám annál nagyobb élményt nyújtott a kezdő kence tanfolyamod.
Megfordultam már egy-két ilyen tanfolyamon, de a legprofibb, és a szakmája iránt legelkötelezettebb oktatóhoz volt szerencsém.
Köszönöm mind a láthatatlanul is mindig jelenlévő, a jó időben segítő, ám a tanoncokat kibontakozni hagyó irányításodat is.
További sok sikert kívánva, várom a következő tanfolyamokat veled!
Kisvárdai Zsuzsanna - Szombathely
2013.10.21.


Drága Viki, pont 2 hónapja, hogy ismerlek tisztellek szeretlek. tanítványból kreatív kencés lettem, közben barát! Ha Te közben nem úgy, akkor én ma nem így! örök hála érte.... Nagyon élvezem mindkettőt! A szappankészítést és a kence készítést is. Mindenkinek ajánlom mindkettő elsajátítását! Igen nagy örömömet lelem bennük!
Tóth Andrea kozmetikus - Budapest
2013. 10.22.


Viki, a tanfolyamod olyan inspiráló energiával teli és olyan kellemes hangulatú,hogy az ember beleszeret a kencézésbe vagy a szappanozásba!:-) Utána abba se lehet hagyni: szabályosan az éltem részévé vált, mint a lélegzet vétel:-)
Kocsis Ildikó - Budapest
2013.11.05.