Gyere te is!

Érdekes, izgalmas témák, kreatív ötletek, naprakész felkészültség, fantasztikus alapanyagok. Ezt mondhatod majd el:

"Egy véletlen folytán találtam rá a tanfolyamra és a legjobb döntés volt elmenni szappanra is és kencére is. Nemcsak hogy imádom a remekműveinket, de megismertem egy pozitiv energiát árasztó csodás Szemelyiséget, akiböl árad a munkája iránti szenvedély. Csak így tovább,még nagyon sokáig!"
Dominika Nebehaj - Németország


"DRÁGA VIKI HA LEHETNE 10 CSILLAGOT ADNI AZT ADNÉK ,KÖSZÖNÖM A TEGNAPI TANFOLYAMOT NAGYON TETSZETT,FANTASZTIKUS EMBER ÉS TANÁR VAGY ÖRÜLÖK,HOGY MEG ISMERHETTELEK NAGYON JÓ AMIT CSINÁLSZ CSAK ÍGY TOVÁBB MÁR VÁROM A KÖVETKEZŐ TANFOLYAMOT!"
KIRÁLY DIA - BUDAPEST


"Köszönöm szépen Viki, a KenceKonyha tanfolyam fantasztikus receptjeit, nagyon jól beváltak, mosolyog a bőröm, mióta a krémeidet használom!"
Fábián Réka


"Kedves Viki!
köszönöm , hogy ilyen önzetlenül és szeretettel adtad át tudásod a tanfolyamon, amelyet szívből ajánlok ismerőseimnek, idősnek, fiatalnak, nőnek, férfinek egyaránt. Nagyon sok hasznos dolgot tanultam, amit át tudok adni szeretteimnek. Köszönöm még egyszer a tartalmas délelőttöt. és nagyon várom a folytatást!"
Révész Kati


"Köszönöm a felejthetetlen élményt, a sok csodás kencét és a tudást amit megosztottál velünk. Már alig várom, hogy újra ott legyek."
Köszönöm ♥ Nagy Ilona Lina


"5 csillag Az egyik legjobb dolog az életemben, hogy a kencekonyha tanfolyamaira járhattam. Nagyon sok energiával töltött fel és sokkal boldogabb vagyok azóta. Kellemes, barátságos légkörben kiváló kozmetikumokat és szappanokat készítettük, amiket azóta is boldogan használok. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
Magyar Helga - Tatabánya


“Kedves Viki! Köszönöm a remek délutánt, nagyon jól éreztem magam, sok hasznos dolgot tanultam amit igyekszem a környezetemnek átadni! Kevés olyan emberrel találkoztam aki ilyen önzetlen módon adja át a tudását és a tapasztalatait. Ebben a mai rohanó gyarló világban ez a képesség és szándék kiveszett az emberekből! Várom a következő tanfolyamon a találkozást”
üdvözlettel: Gyovai Éva, 2013.08.15.


Kedves Viki, elmondhatatlanul jól éreztem magam a tanfolyamon. Végre egy olyan lelkes és elhivatott ember a szakmája iránt, mint jómagam! Nagyon szimpatikus amit és ahogyan csinálod. Jövök a következő tanfolyamra is!
Üdvözlettel: Nádasdi Krisztina kozmetikus - Budapest, 2013.10.09.


Kicsit késve érkeztem, ám annál nagyobb élményt nyújtott a kezdő kence tanfolyamod.
Megfordultam már egy-két ilyen tanfolyamon, de a legprofibb, és a szakmája iránt legelkötelezettebb oktatóhoz volt szerencsém.
Köszönöm mind a láthatatlanul is mindig jelenlévő, a jó időben segítő, ám a tanoncokat kibontakozni hagyó irányításodat is.
További sok sikert kívánva, várom a következő tanfolyamokat veled!
Kisvárdai Zsuzsanna - Szombathely
2013.10.21.


Drága Viki, pont 2 hónapja, hogy ismerlek tisztellek szeretlek. tanítványból kreatív kencés lettem, közben barát! Ha Te közben nem úgy, akkor én ma nem így! örök hála érte.... Nagyon élvezem mindkettőt! A szappankészítést és a kence készítést is. Mindenkinek ajánlom mindkettő elsajátítását! Igen nagy örömömet lelem bennük!
Tóth Andrea kozmetikus - Budapest
2013. 10.22.


Viki, a tanfolyamod olyan inspiráló energiával teli és olyan kellemes hangulatú,hogy az ember beleszeret a kencézésbe vagy a szappanozásba!:-) Utána abba se lehet hagyni: szabályosan az éltem részévé vált, mint a lélegzet vétel:-)
Kocsis Ildikó - Budapest
2013.11.05.

Szappan tanfolyam

 

A TANFOLYAMOK JELENLEG SZÜNETELNEK !

Magyarország

egyetlen saját márkájú termékcsaláddal rendelkező kozmetikum és szappankészítő tanfolyamokat oktató vállalkozása.

A tanfolyamok receptúrái  és szappanjaink minősége, sokéves megalapozott tudáson és szakmai hitelességen alapszik. Mivel évek óta magunk gyártjuk és forgalmazzuk szappanjainkat és natúrkozmetikumainkat,  gyakorlati tapasztalatok alapján tudjuk a szappankészítő tudást átadni neked.

A  Kencekonyha  szappanjai már bizonyítottak, nézd meg webáruházunkban saját márkás termékcsaládunkat a L'AMIA NATURA szappanokat.

  -    A Kencekonyha tanfolyamai  során biztos tudást szerzel és minden  technikai alapot  megtanulsz ahhoz hogy magabiztosan tudj kiváló minőségű szappanokat készíteni.

  -     A  Kencekonyha tanfolyamain készített szappanok kiválóak a bőrnek, nincsenek benne tartósítószerek és káros anyagok. Gondosan összeállított recepttúráink alapján kimondottan a saját bőröd, illetve mások számára is készíthetsz szappanokat a bőrtípusoknak megfelelően.  Már a kezdő tanfolyamon megtanulod a hatóanyagok és alapanyagok biztonságos használatát, a szappankészítés technikáját, fortélyait, így  képes leszel önállóan, saját ötleteid alapján is kiváló minőségű szappanokat készíteni.

 

 

  -    A kézműves szappanok illatosak, szépek és nem utolsó sorban egészségesek is. A  KenceKonyha tanfolyamain kizárólag 100% - ban  természetes alapanyagokból, illetve ellenőrzött gazdálkodásból származó anyagokból dolgozunk. Minden szappan 100% bőrbarát és kímélő.

  -    Több éves szappan és kozmetikum készítő szakmai tapasztalatunk  garantálja a minőséget és az oktatás színvonalát. A tanfolyamok tananyagát úgy állítottam össze, hogy tökéletes és átfogó tudásra tegyél szert a szappankészítés alapjairól , az alapanyagok biztonságos használatáról.

  -    Fontosnak tartom a tartalmas és minél több,  alapos ismeret átadását egy - egy tanfolyamon, valamint azt, hogy a tanfolyam résztvevői maximális figyelmet kapjanak. Így már az első tanfolyam után is magabiztos tudásra teszel szert , ami alapján akár a tanfolyam után nekiállhatsz otthon szappant készíteni.

 

KEZDŐ SZAPPANKÉSZÍTŐ TANFOLYAM 

 A kezdő szappan tanfolyamon megtanulsz mindent a szappankészítés alapjairól, összetételéről, kémiai folyamatairól. A szappan bőrre gyakorolt hatásáról, a szappan összetételéről, az olajok tulajdonságairól, az adalékanyagok használatáról, illatosításáról.

      -   Ezen a tanfolyamon hideg eljárással készítünk szappanokat. Megtanulod az illó olajok és adalékanyagok gyógyító hatásait,  hogy hogy tudod még gazdagabbá tenni hatóanyagban a szappanjaidat , a szappankészítés technikai alapjait , mely tudás birtokában képes leszel önállóan , személyre szabott szappanokat készíteni. A tanfolyamon rengeteg ötlettel, a recepttúrák variációs lehetőségeivel segítünk abban, hogy minél több féle kiváló minőségű szappant tudj majd önállóan, akár már aznap készíteni. A mindent átfogó elméleti tananyag átadása után mindenki saját kezűleg készít szappanokat, melyeket mind haza lehet vinni.

      -   A tanfolyamon különböző állagú, formájú és összetételű szappanokat készítünk, például :  kecsketejes, sheavajas szappanokat , zsíros- pattanásos bőrre illetve  száraz , vízhiányos és érett bőrre való szappanokat,  cellulitiszre illetve bőrradírozós  szappant , 100 % -os olíva szappant ,tömb illetve formaszappanokat, melyek mind alkalmasak  az arc illetve a testápolásra is egyaránt.

A tanfolyamon készített szappanokat mind hazaviheted.

A tanfolyam ára : 18.000 ft 
A tanfolyam létszáma: max: 10 fő
A tanfolyam időtartama kb. 4 óra

A tanfolyam ára tartalmazza az oktatást, a tananyagot és a felhasznált alapanyagokat is.A tanfolyam díját a jelentkezéskor, átutalással kell kifizetni, az átutaláshoz szükséges információkat a jelentkezést visszaigazoló emailben küldjük.

A pontos időpontokért kattints ide...

 

 

 

KARÁCSONYI SZAPPANOK TANFOLYAM 

Limitált alkalommal megrendezett tanfolyam.

Kókusz és sheavajas szappan illatos cardamommal, narancsos muffinszappan gyömbérrel és szegfűszeggel, csillámló fenyőágakkal díszített tömbszappan. A karácsonyi fűszerek illata mely egybeolvad a zöldmandarin és a lime illóolajok csodás illatával és belengik azt a teret, ahol szorgos kezek készítik szeretteik számára a nemcsak a szemeket de az érzékeket is gyönyörködtető ajándékokat. Fűszeres karácsonyi illatokat keverünk, selymes csokoládét olvasztunk, gyömbért és narancshéjat reszelünk, csillogó gyöngyöket és csillámokat szórunk a szappanok díszítésére.
Mivel ez a tanfolyam kizárólag limitált alkalommal kerül megrendezésre, a létszám erejéig tudtok jelentkezni.

 A tanfolyamon készített szappanokat mind hazaviheted.

A tanfolyam ára : 18.000 ft
A tanfolyam létszáma: max: 10 fő
A tanfolyam időtartama : kb. 4 óra

A tanfolyam ára tartalmazza az oktatást, a tananyagot és a felhasznált alapanyagokat is. A tanfolyam díját a jelentkezéskor, átutalással kell kifizetni, az átutaláshoz szükséges információkat a jelentkezést visszaigazoló emailben küldjük.

A pontos időpontokért kattints ide...

 

HALADÓ SZAPPAN TANFOLYAM 

Mivel mindent megtanultál a kezdő tanfolyamon a szappankészítés alapjairól, ezért ezen a tanfolyamon már szárnyalhat a kreativitás. Csodás színű, illatú és mintájú szappanokat készítünk és  további szappan készítési,  mintázási, technikai, elkészítési és öntési módokat tanulunk.

  -  Megtanulod a meleg eljárással készült, valamint a mintás és márványmintás szappanok elkészítési és öntési módját. Többféle kreatív  szappantechnikát ötvözünk egy-egy szappan elkészítésénél.    Beszélünk az elrontott szappanok miértjeiről és ismét foglalkozunk a szappanok gyógyhatásaival.

 - Megtanulunk különböző mintázási technikákat, készítünk  márványmintás szappanokat, csíkos szappant és Eszterházy mintás szappanokat.

 A tanfolyamon készített szappanokat mind hazaviheted. (Előfeltétel a kezdő szappan tanfolyam )

A tanfolyam ára : 18.000 ft
A tanfolyam létszáma: max: 10 fő
A tanfolyam időtartama : kb. 4 óra

A tanfolyam ára tartalmazza az oktatást, a tananyagot és a felhasznált alapanyagokat is. A tanfolyam díját a jelentkezéskor, átutalással kell kifizetni, az átutaláshoz szükséges információkat a jelentkezést visszaigazoló emailben küldjük.

A pontos időpontokért kattints ide...

 

TISZTA SZAPPAN TANFOLYAM 

Ezen a tanfolyamon folyékony szappan technikát tanulunk meg. Olyan mosó és tisztítószereket készítünk, amik tökéletesen bőrbarátok és természetesek, például folyékony kézmosót, öblítőt és folyékony mosószert.

A tanfolyamon elkészített termékeket és a receptúrákat mind hazaviheted.

A tanfolyam ára : 18.000 ft
A tanfolyam létszáma: max: 10 fő
A tanfolyam időtartama kb : 4 óra

A tanfolyam ára tartalmazza az oktatást, a tananyagot és a felhasznált alapanyagokat is. A tanfolyam díját a jelentkezéskor, átutalással kell kifizetni, az átutaláshoz szükséges információkat a jelentkezést visszaigazoló emailben küldjük.

A pontos időpontokért kattints ide...

 

 

GLICERIN SZAPPAN TANFOLYAM

A tanfolyamon a nagy népszerűségnek örvendő átlátszó szappan készítési eljárást tanuljuk meg, valamint azt, hogy hogyan kell elkészíteni és kiszámolni  egy  szappan receptúrát. Ezen kívül egy különleges - a habszappan - elkészítését és díszítési technikáit is megtanulod, amiből csodás kreatív szappanokat lehet készíteni, a gyermekek számára is.

A tanfolyamon készített összes szappant és a receptúrákat is hazaviheted.

A tanfolyam ára : 18.000 ft
A tanfolyam létszáma: max: 10 fő
A tanfolyam időtartama kb : 4 óra

A tanfolyam ára tartalmazza az oktatást, a tananyagot és a felhasznált alapanyagokat is. A tanfolyam díját a jelentkezéskor, átutalással kell kifizetni, az átutaláshoz szükséges információkat a jelentkezést visszaigazoló emailben küldjük.

 

 

Mi történik a jelentkezésed után?

1.  A jelentkezéseddel megadod az adataidat.
2.  24 órán belül e-mailben visszaigazolást küldünk a jelentkezésedről.
3. A tanfolyam árát a jelentkezéskor átutalással  kell kifizetni.

A tanfolyam csak befizetett tanfolyami díjjal kezdődhet.

időpontok